Artikelkatalog för kunskap, guider och artiklar - Artikeldirekt.se

En milstolpe

juni 12, 2013 | Författare: | Skrivet i: Foto och Bild

Examenstider

Nu är det examenstider i Sverige. Jag hoppas att vädret kommer att vara underbart för alla nybakade studenter som snart springer ut i livet. Det blir så bra bilder när vädret är på topp. Det sprudlar av liv i de unga kropparna när det går ut i livet mot nya mål. Bilden många av oss har av examen är att något gammalt slutar och något nytt börjar. Det finns en känsla i luften när man står på skolgården och har slutat en lång tid i skolbänken och nu är något som man inte riktigt vet vad det är som börjar. Det kan också vara foton av vemod och saknad som dyker upp i en sådan här situation. Att något tar slut som varit roligt tillsammans med sina klasskamrater och går man skilda vägar och ska göra olika saker.

Föreviga stunden

All denna lycka behöver fotograferas så att det finns minnen att titta tillbaka på. Kvaliten på foto utrustningen är inte så viktig som många tror i sådana här lägen. Den kan bestå av en digital eller analog utrustning även om den digitala idag är vanligast. Många har inte ens kamera utan använder sina mobiler som kamera. Det är ganska bra kvalitet på bilderna från en telefon idag. Det går oftast att göra en hel del inställningar också med dagens smartphones. Ta bilder med både digital kamera och med din telefon så får du många olika vinklar och du kan använda dig av bilderna på olika vis.

Bevara stunden

När du vill bevara bilden av lyckan från studenten så har du förhoppningsvis en massa digitala fotofiler att ta reda på när din examen är över. Nu är det dags att göra något av dessa bilder. Ett förslag är att göra en fotobok som minne över den stora dagen. Det är enkelt att gå in hos någon av alla fotoföretag på nätet och välja en layout för en fotobok och sedan lägga till de bilder och eventuell text som du vill ha. När du är nöjd så skicka iväg din beställning av fotoboken och inom någon vecka så har du en proffsig fotoprodukt att minnas en stor dag med. Som extra så kan du sammanställa en fotokalender inför hösten som kommer och kanske ska du gå vidare med högre studier. Då kan temat för din fotokalender vara det du klarade nämligen din gymnasieexamen. Låt fantasin flöda och bevara din stora dag för framtiden.

Författare:

SEO för Sverige och Tyskland

Denna skribent har publicerat 8 hittills.

Kommentarer är avstängda .