Artikelkatalog för kunskap, guider och artiklar - Artikeldirekt.se

De små sakerna kan bli stora

juli 8, 2013 | Författare: | Skrivet i: Foto och Bild

Att ta en bild

Att fånga ett ögonblick på bild känns stort. Det behöver inte vara någon högtidlig stund utan det kan lika gärna vara stundens ingivelse att just det här ska fotograferas just nu. Det kan också vara så att du inte uppfattar storheten hos en bild förrän den granskas. Ibland tar vi bilder som överaskar oss när det är dags att välja bilder till framkallning. Idag dag så använder de flesta av oss digital fotoutrustning och det gör det väldigt enkelt att framkalla foton. Vi kan enkelt välja vilka foton som ska framkallas och sedan skicka dessa via nätet och några dagar senare så har vi bilderna i brevlådan och kan låta oss överaskas.

Vi kan idag enkelt se resultatet direkt när vi tagit en bild på något som vi vill föreviga. Vi kan välja att radera bilden direkt eller spara den för att kanske efterbehandla den på datorn genom att använda ett fotoredigeringsprogram. Du kan få ett oväntat bra resultat på ett foto som du kanske beskär för att lyfta fram en detalj som du fastnat för när du granskar dina fotografier. Att framkalla en papperskopia av ett digitalt foto är roligt. Det är annorlunda att hålla i en papperskopia av ett foto mot att titta på samma motiv på en bildskärm.

Att använda sina bilder

Är du en flitig fotograf så har du mängder med bilder som du sparat på din dator eller en extern hårddisk. Ta dig tid att titta på dina foton. Gå även igenom de bilder som inte är helt nytagna. Det finns otroligt mycket inspiration och minnen i foton som inte är helt nya. Fotografier väcker minnen till liv och det gör att du återupplever det upplevt en gång till med stöd av dina bilder. Det är roligt att kunna göra något med dina foton. Idag är det enkelt att skicka iväg sina foton över nätet och beställa olika fotoprodukter som foto kalender hos ifolor.se. Du kan sammanställa en fotokalender eller almanacka. Du kanske vill ha personliga muggar till ditt kontor? Det är enkelt att beställa och det blir en trevlig inredningsdetalj som gör din miljö trevlig och personlig. Att beställa olika fotprodukter eller fotopresenter är ett roligt och spännande sätt att använda sina bilder på. Det är så mycket roligare att se sina fotografier användas mot att de bara finns att se på en bildskärm. Låt din fantasi flöda och låt dig inspireras av dina foton.

Författare:

SEO för Sverige och Tyskland

Denna skribent har publicerat 8 hittills.

Kommentarer är avstängda .

Fler artiklar från ‘Foto och Bild’